Turizm ve Gastronomi Dünyası Fsummit 2023 Antalya’da Buluşuyor
“Birlikte: Destinasyon ve Markalaşma” temasıyla düzenlenen FSUMMIT 2023; turizm, gastronomi ve otelcilik departmanı, 20-21 Mart tarihlerinde paydaşlarını Antalya’da buluşturacak.
Türkiye’yi dünyada değerli bir turizm, konaklama ve gastronomi destinasyon markası haline getirme hedefiyle ulusal ve uluslararası paydaşlar arasında köprüler kuran Sözen Tertip, ulusal ve uluslararası arenada sektörün gelişimine destek olmayı, sektörün tasarımına katkı sağlamayı hedefliyor. gastronomi turizminin geleceğini ve ülkemizde gastronomi turizminde cazip bir destinasyon haline getirmektir. III. Uluslararası Turizm Gastronomi Yatırımları ve Otelcilik Tepesi, “BİRLİKTE: DESTİNASYON & MARKALAMA” temasıyla turizm ve gastronomi paydaşlarını FSUMMIT’te bir kez daha buluşturuyor.
İlk yılından bu yana birçok kurum ve kuruluş tarafından desteklenen Uluslararası Turizm Gastronomi Yatırımları ve Otelcilik Tepesi FSUMMIT, bu yıl yüzlerce bölüm profesyonelini bir araya getirmeye hazırlanıyor. Tepe, ülkemizin gastronomi turizminde markalaşması için destinasyon çekiciliğini ön plana çıkarmaya odaklanmaktadır. Türkiye’yi ve Antalya’yı dünyada bir turizm destinasyonu ve gastronomi markası yapmak amacıyla düzenlenen FSUMMIT, Antalya NEST Kongre ve Sergi Sarayı’nda. 20-21 Mart 2023ortasında gerçekleşecek
Ulusal ve uluslararası HoReCa şubesi olan FSUMMIT’te turizm ve konaklama departmanı yatırımcıları, otel ve restoranların üst düzey yöneticileri, gastronomi profesyonelleri, F&B yöneticileri, satın alma müdürleri, şefler, gastronomi yazarları, gastronomi ve turizm endüstrisi destekçileri, seyahat acenteleri , Thomas Bühner, Javier Cocheteaux & Javier Cocheteaux T., Joe Barza, Yoshizumi Nagaya, Cristina Bowerman ve Luigi Taglienti gibi deniz turizmi profesyonelleri ve kesime değer katan değerli isimler öne çıkacak.
Turizm ve gastronomi bölümü profesyonelleri, 2 gün boyunca birçok farklı oturumda gastronomi ve konaklama sektörünün nabzını tutacak. Şubenin tüm paydaşlarının bir araya geleceği bu değerli etkinlikte, alanlarında başarılı konuşmacılar, sektörel bilgi ve deneyimlerini panel ve konferanslarla konuklara aktaracak. Oturumların yanı sıra atölye çalışmaları, analiz gösterileri ve tadım deneyimlerinin de yer alacağı fuarda ziyaretçiler, ulusal ve uluslararası yiyecek, içecek, endüstriyel mutfak, turizm, masa üstü ekipman firmaları ve daha fazlasının eserlerinin sergilendiği stantları da ziyaret edebilecek.
Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı